Team Building

Adrenaline is our business
bezblur

Vrhunski team building u Istri!

Razvijanje zdrave radne okoline zadatak je koji zahtjeva kontinuirani rad i unapređivanje. Team building u poslovnom okruženju označava formiranje grupa između kojih se na jednostavan, zanimljiv i zabavan način mogu poboljšati međuljudski odnosi koji su od iznimne važnosti za uspješnost svake tvrtke.

Utrke karting vozilima

Kod nas možete isprobati pravu utrku na karting vozilima organiziranu na način pravih vozača Formule 1. Svi sudionici voze kvalifikacije u trajanju od pet minuta, a na osnovi izmjerenog vremena vožnje dobija se startna pozicija za deset-minutnu utrku koja slijedi. Trajanje i cijena utrke ovisi o veličini grupe te vrsti bolida. Slobodno se obratite i zatražite neobvezujuću ponudu.

karting
grupni

Savršeno za sve grupne evente

Naša paleta aktivnosti I zabave je velika te se slobodno prepustite našoj organizaciji kako bi kod većih grupa nesmetano uživali u svim aktivnostima koje nudimo mi i naši partneri.

Lokacija i veličina MOTODROMA dozvoljava poludnevni i cjelodnevni boravak. Sportski bar MOTODROM Poreč ima veliku terasu s koje možete neometano pratiti svaku utrku ili vožnju. Vrlo rado ćemo za vas organizirati roštilj/catering  u našem vrtu koji se nalazi iza sportskog bara a odmah do karting staze.

Kod cjelodnevnog boravka kod nas se može organizirati degustacija vina i maslinovog ulja te nezaboravna večernja zabava u obliku Karaoke programa ili DJ-a.

Svaki klijent, agencija ili tvrtka direktno kod nas ima individualni pristup te se veličini grupe, budžetu i ostalim željama prilagođavamo po potrebi.

Kontaktirajte nas još danas!

Obratite nam se s povjerenjem i dopustite da vaše slobodno vrijeme, event ili team building organiziramo na najljepši mogući način.

Vaš MOTODROM team

Teambuilding1